Super User
Burs Başvurusu Yapmak İsteyenler 2023-2024

1- Osmaniye Vakfı burslarına başvuracak üniversite öğrencilerimizin Osmaniye İlinin nüfusuna kayıtlı olmaları gerekmektedir.

2- Ankara’da okuyan öğrencilerimizin vakfımıza şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Aksi durumlarda başvuru kabul edilmeyecektir.

3- Başvuru esnasında sadece başvuru formu doldurulacaktır, ek evrak gönderilmeyecektir. Burs başvurusunda bulunan öğrencilerimiz başvuru formunu eksiksiz doldurup Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atarak başvurularını gerçekleştirirler. (Başvuru formu maile ek dosya olarak eklenmelidir)

4- Başvuru tarihleri 1 Ekim 2023'te başlayıp 15 Ekim 2023'te sona ermektedir. Bu tarihler dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

5- Başvuru sonrası yapılan değerlendirmeler sonucunda burs almaya hak kazanan öğrencilerimize telefon yoluyla ulaşılacaktır.

6- Burs başvurusu esnasında ya da burs almaya hak kazanıldığında istenilen evrakları eksik ya da zamanında teslim etmeyen öğrencilerimizin başvuruları dikkate alınmayacaktır.

7- Ankara’da okuyan öğrencilerimizden burs almaya hak kazananlardan toplamda 3 vakıf programına katılmayanın ve programlar dışında da vakfımıza ayda en az bir defa uğramayanların bursları kesilecektir.

8- Burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz aşağıdaki belgeleri kendilerine bildirilen süre içerisinde vakfımıza elden ya da posta yoluyla ulaştırmak zorundadır. (e-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilir )

a) Başvuru formunun ıslak imzalı aslını
b) Aile bireylerini kapsayan Vukuatlı Nüfus tablosu
c) Öğrenci not durumunu gösterir transkript (Yeni başlayanlar hariç)
d) Kendisinin ve üniversite okuyan kardeşlerin öğrenci belgesi
e) Kimlik fotokopisi
f) Aile bireylerinin gelir bilgisini gösteren belge
g) E-Devlet’ten “SPAS Müstehaklık Sorgulama” bilgisi sonuç ekranının çıktısı
h) Öğrencinin e-devlet üzerinden burs/kredi durumunu gösterir belge
i) Öğrencinin kendisine ait Ziraat Bankası hesabının IBAN numarası
j) Gerekli hallerde ek belgeler istenebilir

Burs Başvuru Formu ve Burs Yönergesine ulaşmak için aşağıdaki dosyaları indiriniz.

Burs Başvurusu Yapmak İsteyenler 2021-2022

2- Burs başvurusunda bulunan öğrencilerimiz başvuru formunu eksiksiz doldurup Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atarak başvurularını gerçekleştirirler. (Başvuru formu maile ek dosya olarak eklenmelidir)

3- Başvurular en geç 6 Ekim 2021 tarihine kadar yapılmalıdır.

4- Başvuru sonrası yapılan değerlendirmeler sonucunda burs almaya hak kazanan öğrencilerimize telefon yoluyla ulaşılacaktır.

5- Ankara’da okuyan öğrencilerimizin vakfımıza şahsen başvuru yapmaları tercih edilmektedir.

6- 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına ait burs miktarımız 200 Türk Lirasıdır.

7- Burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz aşağıdaki belgeleri kendilerine bildirilen süre içerisinde vakfımıza elden ya da posta yoluyla ulaştırmak zorundadır. (e-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilir )

1. Başvuru formunun ıslak imzalı aslını
  2. Aile bireylerini kapsayan Vukuatlı Nüfus tablosu
  3. Öğrenci durumunu gösterir transkript (Yeni başlayanlar hariç)