Osmaniye Vakfı - Osmaniye’mizde 4 İlköğretim Okuluna İhtiyacı Olan Öğrencilerimize Kışlık Bot ve Mont Yardımı

Etkinlikler

Yazdır E-posta

Osmaniye Vakfı olarak Osmaniye’mizde 4 ilköğretim okulunda ihtiyacı olan öğrencilerimize kışlık bot ve mont yardımı yaptık.

Ankara öğrenci topluluğumuzdaki arkadaşlarımız, ihtiyacı olan öğrencilerimize hediyelerimizi bizzat ilettiler.

İlgili okulların ve öğrencilerimizin belirlenmesinde ve dağıtımında katkılarından dolayı başta Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak olmak üzere, il milli eğitim personelimize teşekkür ederiz.