Super User
Burs Başvurusu Yapmak İsteyenler

1- Osmaniye Vakfı burslarına başvuracak öğrencilerimizin Osmaniye İlinin nüfusuna kayıtlı olmaları gerekmektedir.

2- Burs başvurusunda bulunan öğrencilerimiz başvuru formunu eksiksiz doldurup This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine mail atarak başvurularını gerçekleştirirler.

3- Başvurular en geç 25 Eylül 2019 tarihine kadar yapılmalıdır.

4- Başvuru sonrası yapılan değerlendirmeler sonucunda burs almaya hak kazanan öğrencilerimize telefon yoluyla ulaşılacaktır.

5- Burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz aşağıdaki belgeleri en geç Ekim ayının 10. gününe kadar vakfımıza elden ya da posta yoluyla ulaştırmak zorundadır. (e-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilir )

1.  Başvuru formunun ıslak imzalı aslını
  2.  Aile bireylerini kapsayan Vukuatlı Nüfus tablosu
  3.  Öğrenci durumunu gösterir transkript (Yeni başlayanlar hariç)
  4.  Kimlik fotokopisi
  5.  Öğrencinin kendisine ait Ziraat Bankası hesabının IBAN numarası
  6. E-devlet üzerinden Burs/Kredi durumunu gösteren belge

Burs Başvuru Formu ve Burs Yönergesine ulaşmak için aşağıdaki dosyaları indiriniz.

Bize ulaşın